Karleušin menadžer Zvezdin direktor

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 16 Nov 2012

Zoran Bašanović, direktor Televizije „Svet plus info” i bivši estradni menadžer, ovih dana će dobiti visoku funkciju na „Marakani”. Kum Aleksandra Vučića, koji je između ostalih sarađivao i sa Jelenom Karleušom, postaće direktor marketinga Crvene zvezde.

O ovome se već danima priča van stadiona, a juče je informacija dobila i potvrdu na „Marakani”.

- Džajić je već najavio korenite promene na svim nivoima u klubu, a Bašanović će biti jedno od tih novih lica – izjavio je za „Alo!” izvor iz kluba.

Zoran Bašanović će na funkciji direktora marketinga naslediti Gorana Broćića. Iako je bivši predsednik Vladan Lukić u oproštajnom pismu rekao da je ponosan na Zvezdin marketing, novo rukovodstvo crveno-belih ne misli da je Broćić radio dobro i zato mu sprema otkaz.

A ko je i šta je Zoran Bašanović?! Svojevremeno je važio, a ni sada nije daleko od toga, za glavnog estradnog zavodnika. U mladosti je bio maneken, čak i pevač (snimio je jednu ploču, koja je pošla nezapaženo). Svojevremeno je, navodno, bio u vezi sa glumicom Lidijom Vukičević, a kao njegova devojka se pominjala i Jasna Milenković Jami u vreme kad se za nju nije znalo.

Kasnije je bio menadžer Mire Škorić, koja se, navodno, zbog njega potukla sa Draganom Mirković na jednom koncertu. Nije tajna da je dugo bio u vezi sa Draganom Mirković, koju je inače i odveo u izdavačku kuću PGP RTS.

Reklame

Ostavite komentar