Kemal Monteno: Dobro sam spolja, a u unutra ne zavirujem

Izvor: vesti-online.com
Postavljeno 26 Nov 2012

Pauza ozbiljnih zdravstvenih problema, operacije srca i tromesečnog oporavka Kemal Monteno (64) vratio se nastupima i radi punom parom. Kako kaže, to što nije pevao deset meseci teško mu je palo, posebno što ga očekuje i transplantacija bubrega i nova pauza dok se ne oporavi.

Ali, dok ponovo ne legne na operacioni sto ima brojne nastupe, pa ne razmišlja o tome šta ga čeka kad ponovo bude u bolesničkoj postelji.

- Super se osećam. Dobro sam kad se spolja gleda, a unutra i ne zavirujem. Sa bubrezima nije baš u redu, ali idem na dijalizu. A, srce mi je sada – dobro, a nadam se da će tako biti i ubuduće. Po dogovoru sa lekarima od januara sam na prioritetnoj listi za transplantaciju bubrega. Mislim da će to sve brzo da ide. Nisam opterećen i ne razmišljam o tome kako će sve proći. Ne plašim se, jer sam video kako je jedna složena operacija srca rutinska za velike stručnjake, tako da verujem da ni za transplantaciju bubrega neće biti problema. Radim koncerte, jer nisam radio deset meseci posle operacije, a sigurno neću raditi ni pet, šest meseci posle transplantacije. Moja porodica i ja živimo od mog pevanja i treba da zaradim – kaže Kemal.

Reklame

Ostavite komentar