Lepa Brena renovirala kuću za 200.000 evra

Izvor: Kurir
Postavljeno 09 Nov 2012

Lepa Brena srušila je kuću na Bežanijskoj kosi. Od vile vredne nekoliko miliona evra ostali su samo noseći zidovi. A sve to da bi sinovima Stefanu i Viktoru obezbedila privatnost.

Iako je poslednjih meseci imala problema sa zdravljem, posvetila se renoviranju kuće. Angažovala je arhitekte i enterijeriste koji su se potrudili da prostor prilagode njenim željama. Tačnije željama i potrebama njenih naslednika. Oni će sada imati svoje stanove u okviru vile, čak im je majka obezbedila i posebne ulaze. Možda Brena hoće da ima potpuni mir kada se Stefan i Viktor vraćaju iz noćnog provoda. Sve prostorije biće opremljene novim nameštajem koji je naručila u inostranstvu. Ova „igrarija“ gazdaricu „Granda“ košta čak 200.000 evra.

- Bez obzira na to što joj lekari savetuju da se ne umara, žena kakva je Brena nikada ne miruje. Za nju se godinama priča da je cicija, što nije tačno. Ona samo ume odlično da raspolaže svojim novcem. Ne baca ga na „luj viton“ i „šanel“ torbe, već pare čuva za ovakve situacije – kaže naš izvor.

Radovi se privode kraju i ne preostaje ništa drugo nego da Brena i Boba aminuju dolazak snajki u svoj dom.

Reklame

1 komentar

  1. Magic nature said on 16/11/2012 at 07:59

    Brena….. a davno vise nije lepa….. nije naucila da se ne moze sve kupiti za novac!Ili mozda to vrlo dobro zna, pa bi nas da ubedi! Nazalost Breno… nije sve na p rodaju!

Ostavite komentar