Marija Šerifović izlupala kafanu

Izvor: Kurir
Postavljeno 16 Nov 2012

Marija Šerifović proslavila je 28. rođendan. I to onako muški. Za njom i njenim gostima ostao je polupan inventar u restoranu „Talas“ na Zemunskom keju. Jer Mara se toliko napila, da je razbijala sve što joj je došlo pod ruku. Nije mogla da odoli, a da ne razbije o pod čaše, flaše i tanjire. Reče Mara poodavno da je njenom ludovanju došao kraj. Ali rečeno, pogaženo.

- Marija je napravila odličnu žurku. Okupila je veliki broj prijatelja i kolega. Neke zvanice su  dovele trbušnu plesačicu iz Bugarske. Bilo je baš veselo. Dosta se pilo, a u jednom trenutku Marija je počela da razbija čaše i tanjire. Goste je ispratila oko pet sati ujutru – kaže naš izvor.

Na žurki su bili i Zorica Brunclik i Kemiš, Zlata Petrović, Đani, Saša Milošević Mare koji je došao sa Ksenijom Milošević i tako podgrejao priče da su zajedno.

Brena i Boba, vlasnici „Talasa“, nisu bili prisutni. Šta će li reći Mari kada budu videli razlupan restoran, ostaje da se vidi.

Reklame

2 komentara

  1. Magic nature said on 17/11/2012 at 07:51

    Jadno i  primitivno….a sto se Brene i Bobe tice…. nema problema…samo da ova iskesira lovu za to!

  2. Piaf said on 17/11/2012 at 18:06

    A zasto jadno?Devojka se ne folira,ciganska krv je ucinila svoje.Zasto bi samo muskarcima bilo dozvoljeno da lome,pucaju,piju….Udri bre Maro,nek puknu dusmani!

Ostavite komentar