Novi album Danijele Vranić

Izvor: Story.rs
Postavljeno 25 Nov 2012

Nakon šest godina pauze Danijela Vranić snimila je novi album pod nazivom “Poželi me u ponoć” na kom će se naći deset pesama.

Sve pesme su autobiografske i nastale su u najtežem periodu njenog života. Zaštitni znak ovog albuma je ptica Feniks koja simbolizuje neuništivost i ponovno rađanje, čime je Danijela želela simbolično da poruči da se nakon pauze vraća bolja nego ikad i da je nedaće nisu sputale. Autorski tim Marina Tucaković, Mili, Jelena Trifunčević, Bojan Vasić, Kiki Lesandrić kao i Marko Cvetković potvrđuju da se radi o izuzetno kvalitetnom albumu na kome u jednoj numeri gostuu i trubači Dejana Petrovića.

Novi album Vranićeve pratiće i novi stajling pa će tako pevačica poneti unikatnu garderobu Branke Roklicer koja će kreirati modele specijalno za nju. Album izlazi za nekoliko dana u izdanju City recordsa.

- Sve što sam imala da kažem otpevala sam na novom albumu. Nadam se da će publika u ovih deset pesama prepoznati moju priču i emociju koju sam zahvaljujući saradnicima uspela da ispričam na najbolji način. Posebno se radujem nastupima i druženju sa publikom koji me očekuju u predstojećem periodu – kaže Danijela Vranić.

Reklame

Ostavite komentar