Ognjen Amidžić: Javne ličnosti su bile plaćene da pljuju koncert J.Lo

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 28 Nov 2012

Ognjen Amidžić je izrekao teške optužbe u svojoj emisiji.

–Kada se kod nas desi nešto tako veliko, onda odmah krenu i neke negativne priče i komentari. Jedan tih jeste priča koja je potekla kao da je ona (Dženifer Lopez) pevala na plejbek i da su tu neke stvari bile nameštene i fejk, rekao je Ognjen Amidžić u svom „Amidži šouu“ i potom zamolio svog gosta i organizatora koncerta svetske dive u Beogradu da otkrije šta je istina i da li je J.Lo pevala na plejbek.

–Mi smo imali jedno sto pitanja na našem sajtu u vezi toga da li je Dženifer Lopez pevala na plejbek. I evo iz prve ruke odgovorno tvrdim – ne, nije pevala na plejbek. Ona je zaista pevala na koncertu, izjavio je Milenko Škarić iz produkcijske kuće „Sky music“ i dodao da su možda neki pomislil da je ona pevala na plejbek jer su sticali utisak na osnovu videa koji je uporedo puštan na koncertu i koji je kasnio sekundu u odnosu na nastup, ali da to nema veze i da je ona zaista pevala uživo i ceo njen bend je svirao uživo.

Nakon ove izjave organizatora, Ognjen Amidžić je rekao da zna zašto su se pojavile negativne konotacije u vezi ovog koncerta.

–Ja znam da su pojedini poznati i priznati pevači bili plaćeni i instruirani da pričaju negativne stvari o koncertu Dženifer Lopez. Verovatno zato što kuće koje stoje iza njih nisu uspele da naprave neku priču sa njom. Ali Bože moj, mi smo takva sredina pa su takve stvari moguće, a ujedno je to malo i tužno. Svako ko je barem malo obratio pažnju na priču i na pevanje, mogao je da čuje da ona peva uživo, jer se tu čuje da je ostajala bez daha, a da je to bio živ nastup čulo se i dok je J.LO igrala, rekao je Amidžić.

Reklame

Ostavite komentar