Ognjen ipak intervjuiše Džej Lo

Izvor: telegraf.rs
Postavljeno 15 Nov 2012

Svetska muzička zvezda Dženifer Lopez dogovorila je sa Ognjenom Amidžićem da će 20. novembra, na dan svog koncerta u “Kombank Areni”, ipak doći u studio u Šimanovcima i biti njegova gosća u emisiji “Amidzi Šou”.

Poznati voditelj televizije “Pink” boravio je prethodnih dana u Istanbulu, gde je sa organizatorima beogardskog koncerta “Skaj mjuzikom” i pevačicama Jelenom Tomašević i Eminom Jahović bio specijalni gost na koncertu Džej Lo, posle čega je usledio dogovor da se intervju koji je bio zakazan u Turskoj odloži za 20. novembar, kada ce ona biti specijalna gošća u Pinkovom velelepnom studiju.

- Na koncertu u Turskoj je bilo sjajno! Dženifer je ispunila sva moja očekivanja. Iako smo dogovorili da tamo uradimo intervju, njoj i njenom menadžmentu  iznet je  predlog cele emisije i prikazan studio i scenogrfaija, zbog čega se ona oduševila i donela odluku da na dan koncerta u Beogradu dođe u Šimanovce, gde ćemo snimiti “Amidži šou”. Ta emisija će biti emitovana 27. novembra na “Pink” televiziji – rekao je Ognjen Amidžić.

Reklame

Ostavite komentar