Penelope Kruz lice Campari kalendara za 2013.

Fotke postavljene 13 Nov 2012


Novi Campari kalendar pod nazivom Recite zbogom sujeverju prikazuje lepu špansku glumicu i dobitnicu Oskara kroz trinaest živopisnih snimaka, koji se vezuju za intrigantna i mistična sujeverja, kao što su crne mačke, razbijena ogledala ili prolazak ispod merdevina.

Noseći prelepe haljine crvenih boja i cipele najpoznatijih modnih kuća, poput Monique Lhuillier i Salvatore Ferragamo, kao i Chopard nakit, Penelope blista na svakoj slici, a pozirala je čuvenom modnom fotografu, Kristijanu Šuleru. – Zaista sam uživala pozirajući za Campari kalendar 2013 i radeći sa tako talentovanim i profesionalnim timom, posebno sa Kristijanom Šulerom, fotografom čiji rad inače veoma cenim.

Mislim da je sujeverje kao tema izuzetno intrigantno i stimulativno. Kao glumica, često sam u prilici da oslikavam neobjašnjivo, pa se ni ovo snimanje nije razlikovalo. Osmislili smo lik koji treba da predstavi snažan i pozitivan stav, pronikne u srž svakog sujeverja i razotkrije ove mitove. Nadam se da će ljudi uživati u fotografijama kao što smo i mi uživali kreirajući ih – rekla je glumica.

Izvor: Story.rs

Pogledajte fotografije

(procitajte komentare drugih ili ostavite svoj komentar)

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 1 od ukupno 4 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 2 od ukupno 4 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 3 od ukupno 4 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 4 od ukupno 4 slika.

Ostavite komentar