Pit Doerti: Voleo sam Ejmi Vajnhaus

Izvor: telegraf.rs
Postavljeno 25 Nov 2012

Britanski muzičar Pit Doerti priznao je da je bio u tajnoj ljubavnoj vezi sa pevačicom Ejmi Vajnhaus, koja je preminula u julu 2011. godine.

- To je teško za mene da priznam, ali da, istina je. Ejmi i ja smo bili ljubavnici. Voleo sam je tada i još je volim, ali na kraju ona je postala zla i okrutna prema meni – rekao je roker, koji se bori sa problemom zavisnosti od droge, za ”Mejl onlajn”.

Doerti, koji je bio u vezi sa britanskim modelom Kejt Mos, rekao je da ga je ona nedavno zvala da vidi kako je.

- Pozvala me je Kejt pre par nedelja, što je bilo iznaneđenje za mene. Naša veza se završila loše, ali je tokom nedavnog razgovora bila prijateljski raspoložena i pitala me je šta radim, zašto više ne pišem pesme i da li još konzumiram droge -ispričao je Doerti.

On je rekao da mu je trebalo da čuje Mosovu i da se osećao kao da je skinuo veliki teret sa leđa.

Doerti je britanski muzičar, tekstopisac, pesnik i pevač. Bio je član indi rok grupe ”The Libertines”, a 2003. godine je osnovao svoj bend ”Babyshambles”. Kada je bio u vezi sa Mosovom, izdao je solo album ”Grace/Wastelands”.

Da podsetimo, Telegraf.rs pokrenuo je akciju da se podigne spomenik Ejmi Vajnhaus na Kalemegdanu, gde je održala svoj poslednji koncert.

Reklame

Ostavite komentar