Plavuše sa RTS-a uzvraćaju udarac

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 13 Nov 2012

Na zasedanju Skupštine narodni poslanik i dramski pisac Siniša Kovačević prozvao je program Radio-televizije Srbije i tom prilikom rekao i: „RTS nema nikakav program, osim nekoliko plavuša koje se smenjuju vodeći ga“.

Zbog ovakvog prozivanja nipodaštavanja voditeljki s javnog servisa reagovele su poznate plavuše s RTS-a – Olivera Jovićević, Olivera Kovačević i Nataša Miljković.

–Ne možete preko „plavuša“, polnog rasizma i zaštićeni imunitetom da, usred Skupštine, vodite krstaški rat protiv RTS-a. Gospodine, danas i ranije, u više nadahnutih skupštinskih nastupa, pominjali ste „plavuše sa RTS-a“ u nepriličnom, nedostojnom i čitavom civilizovanom svetu u nedozvoljenom kontekstu, navode poznate dame sa RTS-a i nastavljaju u odgovoru Kovačeviću:

–Vi ste relativno poznat srpski dramski pisac, radnik u kulturi, otac jedne skoro plavuše, narodni poslanik. Ali, Vi ste, ujedno i sramota svake od nabrojanih kategorija. Vaše izjave su više od prostakluka i vređanja sopstvene ćerke. To je krivično delo koje je ostalo bez dostojnog odgovora u najvišem zakonodavnom domu Srbije. Vi zaslužujete bolji odgovor od srpskog pravosuđa. Dobićete ga, navodi se između ostalog u odgovoru Nataše Miljković, Olivere Jovićević i Olje Kovačević, u ime ćerke Siniše Kovačevića i desetine „plavuša“ sa RTS-a, stoji na sajtu javnog servisa.

Reklame

Ostavite komentar