Političarka: Šta Maja Nikolić kaže o Haškom Tribunalu !?

Izvor: telegraf.rs
Postavljeno 19 Nov 2012

Tema broj jedan u regionu svakako jeste oslobađajuća presuda Haškog tribunala hrvatskim generalima Anti Gotovini i Mladenu Markaču. Posle oduševljenja hrvatskog , i razočarenja srpskog džet seta, svoje nezadovoljstvo i ogorčenje iznela je i Maja Nikolić.

Maja Nikolić sise dekolte Ramuš Haradinaj

Poznata pevačica je u razgovoru za Telegraf ocenila je odluku Haškog tribunala kao jednu veliku sramotu.

- Smatram da je odluka Haškog tribunala jedna velika sramota. Konačno se vidi da je put Srbije prema Evropskoj uniji jedna velika greška. Haški tribunal će posle svega najverovatnije osloboditiRamuša Haradinaja – rekla je Maja Nikolić za Telegraf.

Nikolićeva je takođe navela da organizatori koncerata u našoj zemlji treba da povedu računa koga dovode u Srbiju.

- Muzički urednici na radio stanicama u našoj zemlji treba da povedu računa koje pesme puštaju u etar, a organizatori koncerata koga dovode. Poznata stvar je da je hrvatska muzika više zastupljenija od srpske, a svi znamo da su pevači poput Nine Badrić i Olivera Dragojevića podržali Gotovinu i Markača. Da ponovim, ovo je jedna velika sramota – zaključila je Maja.

Da podsetimo, odluku da hrvatskih generala osudile su poznate ličnosti iz Srbije, poput Ognjena Amidžića, Danila Dače Ikodinovića. Mirjane Bobić Mojsilović i Goce Tržan.

Reklame

Ostavite komentar