Prvi glas Srbije: Meda napustio takmičenje

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 18 Nov 2012

Došlo je vreme za pravo takmičenje, od pet hiljada kandidata žiri je izabrao trinaest koji su dobili mogućnost da se predstave publici! Osim publike u Srbiji, mogućnost glasanja sada imaju i gledaoci iz Crne Gore!

Ovog puta u ulozi voditelja našao se Andrija Milošević koji je napomenuo da je večerašnja tema emisije “Ovo sam ja”. Prvi se predstavio Nikola Planka koji je napomenuo da voli da se ponaša kao dete, da živi i uživa u životu. On je odabrao pesmu “Celu noć, i celi dan” koju u orginalu izvodigrupa MVP!

Meni se tvoja pojava i pevanje jako dopada, ti si za ovaj posao, u ovoj pesmi nisi mogao ni mnogo da se pokažem ako se uzme u obzir da je prilično ravna. Sve u svemu bilo je dobro, scenski nastup je odličan. - rekla je Aleksandra Radović, a sa njom se složio i Mare! Za razliku od njih treći član žirija Vlado Georgiev je imao manje zamerke.
- Moglo je bolje, ali ovo nije pevačka pesma. Kada bi neko super otpevao ovu pesmu, a stojao kao ćuk, ne bi bilo lepo. Takođe mislim da jesi za ovaj posao, i nadam se da ćeš ići dalje. rekao je on.

Nakon predstavljanja takmičara nastupili su prošlogodišnji kandidati. Odlukom glasova publike u duel su otišli Vesna Pavlović i Dejan Krstović Meda. Iako je Meda imao simpatije žirija još prošle godine, ovaj put su glasali po pevanju. Posle otpevanih numera žiri je odlučio da Vesna dobije šansu i prođe u sledeći krug.

Reklame

Ostavite komentar