Prvi kuvar Srbije: Nemanja Pajić se povredio

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 08 Nov 2012

Novi zadatak kuvara bio je da naprave picu po svom izboru. Iako je bio bolestan, kuvarima se pridružio i Dinča, i kuvanje je moglo da počne. Dok je žiri delio takmičarima savete, Nemanja Pajić odjednom je pao! Urednik Press-a nagazio je na pragove koji se nalaze pored stolova kuvara, pa je pao i povredio ruku! 

Medicinska ekipa mu je brzo sanirala povredu, i mobilisala ruku i on je napustio takmičenje. Iako je na prvi pogled izgledalo da je u pitanju samo obična povreda, Nemanja će ipak morati da napusti takmičenje!

- Sreća u nesreći je što nije došlo do preloma, već istegnuća, ali je lekar svakako naložio mirovanje. Naravno da mi je žao što sam ispao iz trke za pobedu, jer mislim da sam bio među boljima. Ostalim takmičarima želim mnogo sreće i navijam da Bojana Stojković odnese pobedu, jer je zaslužila - kaže on.

Inače, Nemanja je od samog početka važio za favorita za pobedu, ali sada će ostalim takmičarima sigurno biti mnogo lakše

Nakon ove nezgode, takmičari su nastavili da kuvanjem. Marko Kon bio je najbolji pica majstor, dok je Dinča napravio najgoru picu, pa je nominovan za izbacivanje sutra.

Reklame

1 komentar

  1. sladjana nastic said on 09/11/2012 at 11:22

    zao mi nemanje da je bijo prvi kuvar srbije. a petargajic nemote tako da bede danas izbacivanje milanu dincic danca.on je dobar kuvanje.za sve,bojana stojkovic za pobedu sladjana nastic vama cestitam

Ostavite komentar