Prvi kuvar Srbije: Zbog čega je protestvovala Bojana Stojković !?

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 28 Nov 2012

Kuvari su imali zadatak da spreme jelo koje vide na ekranu, a to je bila francuska pita od luka. Petar im priča o tehnikama rada, mada ih mnogo zbunjuje svojim pitanjima i savetima.

Vreme za spremanje pite je isteklo, pa takmičari serviraju svoja jela na tanjir. Žiri odlučuje da i danas ocenjuje samo ukus i to vezanih očiju, pa pozivaju Anu da im pomogne u vezivanju poveza i probanju jela.

Posle probanja jela, za jedno od njih žiri se složio da je ukusnije od prethodnog, osetili su ukus vlašca i zaključuju da je to Bojanino. Međutim, najukusnija pita koju su probali do sada bila je četvrta po redu, dobro začinjeno meso i svi pogađaju da je u pitanju Romana. Posle probanje svih pita, žiri je pozvao prvih četvoro kuvara čije je pite probao, i to da bi saopštio da je Romana danas najbolje spremila zadato jelo, ali i da bi između Marije, Dinče i Bojane izabrao najslabiji današnji zadatak. Ana je dobila pohvale za oblik i tehniku rada, a Marijina pita je proglašena za najgori zadatak danas.

Bojana je u znak protesta, što joj je žiri rekao da joj je jelo prvo ukusno, a zatim i neukusno, sela na pod i nije htela da ustane. Kasnije je ipak uz smeh ustala i otišla da jede svoju pitu.

Reklame

Ostavite komentar