Šemsa Suljaković spremna za operaciju

Izvor: expressmag.ba
Postavljeno 28 Nov 2012

Iako se ubraja među interpretatorke koje ostvaruju najuspešnije nastupe, ipak fanovi Šemse Suljaković sve više je zapitkuju kada će ih počastiti novim pesmama. Njen svaki odgovor se svodi na to da nema dovoljno vremena na nastupu da otpeva sve ono što je snimila i što traže od nje, te da joj ne pada napamet snimati album.

- Ali, singl da, radi svih tih divnih ljudi i mladosti koja me bodri od svog rođenja, a njihovi roditelji pola svog životnog veka moram da ih obradujem. To sam sebi dala za zadatak. Ali, isto tako moram da obradujem i medije koji mi vrlo često nabacuju šta je sa mojim novim slikama. E za te divne ljude koji su o meni uvek pisali prave informacije, nikada me nisu bezrazložno vređali. Jednostavno, uživam u njihovoj naklonosti, predma sam celu svoju karijeru pazila šta radim i kako se ponašam, ali kada neko nije u njihovoj milosti bude svašta, a ja jesam. Zato ću ovih dana da snimim nove fotografije – kaže Šemsa.

Upitali smo Šemsu da li ima nešto novo u imidžu.

- E to će za vas biti iznenađenje s obzirom da to radim zbog vas, da me ne kritikujete i u imidžu. Ima novina – kazala je Šemsa a između redova smo shvatili da odlazi u Beograd zbog imidža koji joj je jedan od tamošnjih stilista pripremio. No da ne bi zapostavila i domaće stiliste i jedan bh. stilista će imati zadatak vezan za njen novi imidž.

Da li će biti korekcija i ulepšavanja sa fizičke strane, na sve se samo, u svom prepoznatljivom stilu, od srca nasmejala i dodala e to vam već neću reći.

Reklame

Ostavite komentar