Skandal: Verenik Nikoline Pišek ide u zatvor !?

Izvor: smeadia.rs
Postavljeno 14 Nov 2012

Dečko voditeljke Nikoline Pišek, biznismen i istoričar umetnosti Vidoje RistovićVidoje Ristović, osuđen je u Višem sudu u Beogradu na deset meseci kućnog zatvora zbog nezakonitog nošenja oružja. Vidoje je po savetu advokata na suđenju priznao krivicu, pa će umesto u ćeliji kaznu služiti u svojoj kuću, bez mogućnosti izlaženja. 

Ristoviću je pre godinu dana prilikom rutinske kontrole nađen pištolj za koji nije imao dozvolu i protiv njega je podneta krivična prijava za nelegalno nošenje oružja. U postupku koji je vođen protiv njega od aprila do kraja avgusta 2012. godine odlučeno je da je prekršio zakon, zbog čega je osuđen, a svi njegovi prigovori su odbijeni. Njegova verenica, atraktivna hrvatska voditeljka Nikolina Pišek, koja je pre dva dana rekla da je on čovek njenog života i da će se uskoro udati za njega, sada je očajna. Planovi za svadbu moraće da sačekaju jer će Vidoje uskoro dobiti elektronsku narukvicu i početi izdržavanje kazne.

- Nikolina se samo molila da njenom dragom bude odobren zahtev za kućni zatvor kako bi tako mogla da bude s njim sve vreme. Ona je znala za postupak koji se vodi protiv njega, ali nije očekivala da će biti osuđen, pa je u početku bila šokirana i plakala, ali joj je sada jedina preokupacija da se cela agonija završi na najpozitivniji mogući način - kaže izvor blizak voditeljki.

Pišekova je pre nekoliko meseci stupila u vezu sa Vidojem, koji je pre nje godinama bio u vezi sa glumicom Katarinom Radivojević, dok je ona bila verena za srpskog biznismena Matiju Ćorkovića.

Reklame

Ostavite komentar