Slavica Eklston kupuje ćerki Tamari stan u Beogradu

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 14 Nov 2012

Slavica Eklston, jedna od najbogatijih žena sveta, planira da kupi stan u Beogradu. Bivša supruga Bernija Eklstona, vlasnika Formule 1, želi da ubuduće češće posećuje srpsku prestonicu, a sopstveni stan pružiće joj mnogo više privatnosti od boravka po hotelima.

“Slavica i njena ćerka Tamara bile su nekoliko dana u Beogradu i sastale se s agentom za nekretnine. Rekle su da žele veliki i komforan stan na atraktivnoj lokaciji sa posebnim liftom u koji bi se ulazilo iz garaže”, priča Slavičin poznanik koji se prošle nedelje sastao sa njom.

Iako je Slavica milijarderka u vrhu svetskog džet-seta, veoma je vezana za ovo podneblje, pa je potpuno razumnjiva njena želja da ima nekretninu u Beogradu.

Tokom posete Beogradu Slavica i Tamara su se družile sa Melinom i Harisom Džinovićem, a a bile su zvanice i na rođendanu Ane Ivanović.

Ona će iz srpske prestonice lako moći da stigne i do svog rodnog sela Maglajni kraj Banjaluke iz kog se kasnije odselila u Rijeku i počela da se bavi manekenstvom. Meštani i danas prepričavaju da je doskoro Slavica upravo iz svog rodnog sela naručivala domaću hranu: jaja, jagnjetinu, kajmak i pasulj i organizovala da joj se svakog meseca isporuči u London.

Slavica je veoma vezana za bivšu Jugoslaviju, a Jadransko more i dalje smatra “najlepšim, najplavljim i najmirisnijim” pa svojom jahtom “Diamonds are forever” (Dijamanti su večni) po celo leto krstari.

Jedna od najpoznatijih svetskih bogatašica važi za majku koja svojim ćerkama ispunjava sve želje koje su u njenoj mogućnosti. Tako je za svadbu svoje Petre izdvojila 14 miliona evra, a sada je, kažu, došao red i da Tamari kupi stan u Beogradu.

Priča se da je bogata naslednica tokom prošlonedeljne posete otkrila čari noćnog života Beograda i lepotu splavova. Slavičine i Barnijeve ćerke vole da ulažu u nekretnine, pa je Tamara prošle godine pazarila vilu u Londonu 56 miliona evra, a Petra je kupila imanje u Los Anđelesu za čak 70 miliona. Spram toga 300.000 evra, koliko će otprilike platiti stan u Beogradu, zvuči kao prava sitnica!

Reklame

Ostavite komentar