Soraja napustila emisiju kada ju je voditeljka nazvala starletom!

Izvor: telegraf.rs
Postavljeno 20 Nov 2012

Soraja Vučelić je očigledno ubeđena da je velika zvezda, pa se tako i ponašala tokom intervjua za emisiju “Red carpet” na bosanskoj televiziji OBN, a kada ju je voditeljka najavila kao starletu, besno je ustala sa stolice i napustila snimanje!

Ne možeš nekoga predstaviti kao starletu. Ja nisam glumica. Starlete su sporedne uloge u filmovima, a ja nikad nisam bila u filmu – besno je objasnila Soraja, a kada ju je voditeljka pitala zašto je neprijateljski nastrojena prema njoj, uvređena starleta je odgovorila:

- Ja samo slušam pitanja koja mi postavljaš. Nisam do sada čula nijedno normalno. Poštovanje se vraća poštovanjem.

Nakon toga je voditeljka uzvratila rečenicom: “Najbolje da mi sada govoriš pitanje po pitanje koje mogu da ti postavim”, što je toliko iznerviralo Soraju koja je demonstrativno napustila snimanje.

Reklame

1 komentar

  1. Magic nature said on 21/11/2012 at 09:59

    A sta je ona? Akademik! E, ne samo da su se popele svima na vrh glave sa svojim vestackim grudima, ustima i zadnjicama, nego bi da vudu vise od onoga sto jesu!Ko uopste zove takve likove da  im gostuju…. u emisiji…..s ta da im kazu….????  A tek sta mi da cujemo, a sto nismo znali! Katastrofa!

Ostavite komentar