Šta je Danijela Vranić skrivila Nataši Bekvalac ?

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 26 Nov 2012

Posle šest godina pauze Danijela Vranić snimila je novi album pod nazivom “Poželi me u ponoć” na kom će se naći deset pesama.

novi album-danijela vranić

Ona je u emisiji kod Lee Kiš promovisala tri nove numere koje su izazvale veliko interesovanje publike ali i medija, s obzirom na činjenicu da su najavljene kao autobiografske.

Album još uvek nije u prodaji a prašina oko njegovog izlaska se uveliko podigla.

Naime, baladu “Bliže” koju je Danijela izvela u emisiji “Nedeljno popodne” na TV “Pink” snimila je i njena koleginica Nataša Bekvalac.

Kako tvrdi izvor “Pulsonline” Nata je besna zbog cele situacije, jer je numeru “Gorka hrabrost” kako se zove njena verzija ove pesme, trebala da prezentuje u jednoj od najgledanijih TV emisija.

- Nataša je snimila pesmu “Gorka hrabrost” pre više od osam meseci. Međutim, kada je čula da je Danijela preduhitrla, ona je pobesnela. Inače, to je pesma poznate grčke pevačice Helene Paparizu, a Nataša je otkupila prava da obradi istu, što nije slučaj sa Danijelom – kaže izvor za “Pulsonline” i dodaje

- Pesma “Gorka hrabrost” je trebala da bude “udarna” balada na Natašinom novom albumu, što je dodatno poremetilo njene planove oko izlaska istog. – završava izvor “Pulsonline”

Reklame

Ostavite komentar