Šta je istina o Vendinoj trudnoći !?

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 07 Nov 2012

Iako je tek s vremena na vreme viđamo u medijima, vest da jeVesna Vukelić Vendi u drugom stanju iznenadila je mnoge. Čestitke su počele da “pljušte” sa svih strana, a S media portal se iz prve ruke informisao o svemu tome. U razgovoru sa pevačicom, pitali smo je zašto je posle “Farme” i “Dvora” nije bilo tako dugo u medijima. 

- Radila sam dosta. Prvo sam se oprobala kao glumica u jednoj pozorišnoj predstavi. Održavana je širom Crne Gore i to je trajalo oko pola godine. Nakon toga usledili su nastupi po svadbama, vašarima, kafanama, zatim sam pokrenula privatni biznis, tačnije otvorila sam lokal, zatim rad na bebi…- odgovorila je ona uz zagonetni smešak.

Na pitanje da li je istina da je trudna, pevačica je rekla:

- Ne bih da žurim sa izjavama o trudnoći, ali videćemo za devet meseci da li će biti bebe. Bilo bi super ako bih dobila blizance. Inače, ja ne eksponiram moju porodicu i nisam jedna od onih pevačica koja snagu crpi samo iz nje. Snagu iz porodice crpim ali na jedan drugačiji način. Ni supruga nikad nisam eksponirala. I dalje sam sa njim, informacije da sam se razvela ili da smo u svađi nisu tačne. On je otac moje devojčice Nikolete, i nekada je bio aktivni fudbaler. On se ne pronalazi u svetu u kom sam ja. Što je i dobro.

Kada je bila u drugom stanju, Vendi se razgolitila za jedan časopis. Pitali smo je da li bi tako nešto ponovo uradila?

- Nije isključeno. Videćemo. Ako budu blizanci… možda ću da se primirim. Ako bude jedno, onda nije isključeno slikanje.

S obzirom da tokom razgovora cigarete nije ispuštala iz ruku, nismo mogli a da je ne pitamo zašto ih nije ostavila sada kada je beba u planu?

- Cigarete su moj jedini porok, ali ove su blage jako. I nikako ih ne preporučujem. Ali ništa drugo ne konzumiram… alkohol nikako. Molim se Bogu da mi ne uzme za zlo.

Mi joj naravno želimo, sve najbolje!

Reklame

Ostavite komentar