Šta ne štima kod Jovane i Željka !?

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 11 Nov 2012

Obaveze, obaveze, obaveze. Ovo je najverovatnije glavni razlog zašto u poslednje vreme Željka Joksimovića i Jovanu Joksimović slabo viđamo u javnosti.

Ipak, pevač je odlučio da malo prekine ovaj niz, uzeo je pod ruku svoju suprugu i čvrsto rešio da malo nađu vreme za sebe. Uputili su se na jednu premijeru raspoloženi i nasmejani, međutim, kada su zauzeli mesta a svetla se ugasila, voditeljka i pevač pretvorili su se u skroz drugačije osobe! Bez osmeha na licu, pomalo nervozni ili nestrpljivi Jovana i Željko bili su sušta suprotnost paru kog je cela javnost upoznala i zavolela. Da li su se umorili, poveli neku ozbiljnu priču ili im je možda bilo dosadno, ne zna se. Ali svakako ih u ovom raspoloženju niko do sada nije video.

Reklame

2 komentara

  1. Magic nature said on 12/11/2012 at 08:51

    Drugim recima….pare…pare….pare……ali kao sto znamo, to nije preduslov za srecu!Na njenom licu se vidi da nije zadovoljna….to sto se na silu i vestacki smeje, u jutarnjem programu je cista gluma…i to vrlo amaterska!U svakom slucaju, zelim im srecu!

  2. Mija said on 20/11/2012 at 19:16

    Sta god bilo u pitanju,uglavnom u jutarnjem programu Pinka Jovana deluje nekako usiljeno,osetno nervozno,kao da otaljava radno vreme,daleko od onog izdanja na RTS-u od pre par godina.

Ostavite komentar