Svečano otvaranje predstojećeg “Veding šou”- a

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 22 Nov 2012

U timu koji sprema pravu poslasticu za buduđe mlade i mladoženje, u okviru “Veding šoua”, naći će se Verica Rakočević, Suzana Perić i Zvonko Marković koji će na mini revijama predstaviti svoje originalne kreacije, izrađene specijalno za ovu priliku. 

Verica Rakočević rešila je da sve iznenadi i unese potpunu novinu u uobičajene standardne doživljaje “haljine za najvažniji dan ljubavi”. Renomirana kreatorka tako će predstaviti 4 venčanice u limunžutoj i ljubičastoj boji koje su čak i po formi daleko od tipičnog.

S obzirom na to da generalno nisam neko ko se bavi izradom venčanica, potrudila sam se da za ovu priliku osmislim nešto drugačije i “iskočim” iz šablona. Većina kreatora strogo se drži bele, bež i vanile kao standarda, pa sam režšila da moje venćanice budu u sasvim neočekivanim bojama. Odabrala sam limunžutu i ljubičastu, a u izboru sam se rukovodila značenjem boja koje sam prethodno istražila. Na primer, kod nas se žuta boja povezuje sa ljubomorom, što uopšte nije njeno značenje jer je to boja ljubavi. S druge strane ljubičastu sam odabrala jer je ona odraz raskoši i bogatstva, ali ne onog u materijalnom smislu, već onog emotivnog i duhovnog - objašnjava Verica Rakočević.

Kreatorka kaže da je svesna da zbog ovih boja njene venčanice verovatno neće birati dame iz Srbije, već klijenti iz inostranstva i dodaje da se ovog puta poigravala i sa formom.

Dužina je takođe netipična jer sam se vezala za pedesete godine i čuveni “new look” koji je, po meni, vrlo ženstven. Tako moje venčanice, sa izuzetkom jedne koja ima dodatak do poda, seku do pola lista- kaže čuvena kreatorka koja će uz venčanice sa svojim potpisom izloiti i nakit od poludragog kamenja, kao najavu za kolekciju nakita koju planira da predstavi u maju 2013. godine.

Verica je uvek bila smela, i s obzirom da je želela nešto drugačije u Srbiji u tome je, ako je sudeći po njenim rečima i uspela. Dočarala je Holivud svojim kreacijama. Pitanje je, da li bi se dame usudile da za najznačajniji dan u njihovim životima ponesu neku ljubičastu ili pak limunžutu venčanicu?

Veding šou” održava se 1. i 2. decembra u raskošnom prostoru hotela Metropol pod pokroviteljstvom časopisa “Reci da”, a ulaz će biti besplatan.

Reklame

Ostavite komentar