Tea Mijailović-nova mis „Mocart sporta“

Fotke postavljene 27 Nov 2012


U popularnom prestoničkom klubu „Mr. Stefan Braun“ održano je takmičenje „Mis Mocart Sport“ za 2013. godinu i tu laskavu titulu ponela je Tea Mijailović iz Beograda.

Članovi žirija Luka Milivojević, fudbaler Crvene Zvezde i reprezentativac Srbije, Vladimir Volkov, fudbaler Partizana i reprezentativac Crne Gore, Dragana Kosjerina, manekenka i novinarka Sport Kluba i Bojan Đurić, media menadžer kompanije „Mocart“, imali su težak zadatak da od dvanaest atraktivnih devojaka odaberu tri favorita. U izboru za Mis, iz prvih redova uživali su i Adrian Mutu, čuveni rumunski fudbaler, kao i pevač Nikola Sarić Sajko.

Voditelj programa Nebojša Pertović, poznato lice SOS kanala, bodrio je devojke koje su se žiriju i publici predstavile prvo u sportskim dresovima, a zatim i u kupaćim kostimima.  Žiri je prvi presek napravio odabravši šest devojaka, a nakon toga izglasane su tri najlepše koje su pored laskave titule dobile vredne nagrade.

Pobednica takmičenja i sadašnja Mis Mocart Sporta, Tea Mijailović, nije krila uzbuđenje što je ponela ovu lepu titulu upravo zbog kredibiliteta koji ova kompanija uživa u javnosti. -Veoma mi je drago što sam ponela ovu titulu jer sam svesna da je pored lepote, bavljenje sportom veoma važno u životu svake žene. Sport pozitivno utiče kako na naš izgled tako i na zdravlje, pa ću ja zato sa ponosom predstavljati ova dva važna životna segmenta – lepotu i sport“, izjavila je nova misica.

Kompanija „Mocart Sport“ priprema atraktivan kalendar za 2013. godinu čiji će meseci biti ulepšani šarmantnim devojkama koje su učestovale na takmičenju za „Mis Mocart Sport“.

Izvor: PRAVDA

Pogledajte fotografije

(procitajte komentare drugih ili ostavite svoj komentar)

Crveni tepih - fotogalerija

Ostavite komentar