Trač ili istina: Dača Ikodinović muva starletu !?

Izvor: trojka.rs
Postavljeno 21 Nov 2012

Poznato je da je Danilo Ikodinović svojevremeno putem Twittera isprozivao svoju bivšu suprugu Natašu Bekvalac, ali i da ružnih reči nije poštedeo ni starlete.

I kako to obično biva, na kraju ti zapadne ono od čega najviše bežiš, pa tako Danilo, prema pisanju “Kurira“, muva jednu od starleta i to Nadu Đukić – Blondi.

Danilo je Nadi, navodno, preko prijatelja poručio da želi da se upoznaju, a nedavno joj je poslao i SMS u kojem je izrazio želju da se vide.

Danilo je Blondi poslao poruku u kojoj je napisao da bi voleo da se sretnu u „Vagonu“ kod Arene. Dodao je, između ostalog, da nju ne svrstava u red nižerazrednih starleta koje je danima pljuvao po društvenim mrežama i naglasio da mu se ona veoma dopada. Te reči prijale su Nadi, koja je prihvatila Dačin poziv - otkriva za “Kurir” izvor blizak starleti.

Da bi proverili navode do kojih su došli, novinari “Kurira” su pozvali Blondi, koja je kratko rekla:

Tačno je da Dača želi da me upozna i ovih dana se spremam da odem kod njega u kafanu kako bih mu ispunila želju. Uputio mi je dosta komplimenata koji su me ostavili bez reči - rekla je Blondi za “Kurir”.

Oni su pokušali da dođu u kontakt i sa Ikodinovićem, ali bivši vaterpolista nije odgovarao na njihove pozive.

Mi u svakom slučaju pretpostavljamo da će se o ovom susretu još pričati.

Reklame

Ostavite komentar