Trač ili istina: Ivan Ivanović i Nina Badrić se ipak vole?!

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 29 Nov 2012

Kako se u poslednje vreme šuška, kako u Srbiji tako i u Hrvatskoj, voditelj Ivan Ivanović (37) i pevačica Nina Badrić (40) su se odmah nakon razvoda od svojih supružnika brzo snašli i započeli ljubavnu vezu, o kojoj, naravno, ne žele da pričaju u medijima.

Ivan Ivanović ljubi Ninu Badrić

Naime, kako se priča, Ivanović i Badrićeva su već neko vreme u tajnoj vezi, ali s obzirom na to da žive u različitim državama, njihovo viđanje je otežano.

“Njihovi prijatelji pričaju da je romansa započeta neposredno nakon što je Badrićeva gostovala u Ivanovićevoj emisiji. S obzirom na to da su javne ličnosti i da retko ko od njih odmah želi da prizna novu ljubav, i oni su se potrudili da se za njih ne sazna. Viđali su se svuda, kako u Hrvatskoj, gde su ove godine zajedno i letovali, tako i u Beogradu”, počinje priču za “Alo!” izvor koji je upućen u njihovu navodnu vezu i dodaje da se čak šuškalo da je Ninina navodna veza sa Ivanom bila razlog njenog razvoda od Bernarda Krasnića.

“Pričalo se da je to razlog pucanja njenog braka, iako oni to naravno nisu priznali. Sada je to ipak nevažno jer Nina i Bernard nisu više zajedno”, priča naš izvor.

Inače, Ivan i Nina se često dopisuju putem društvene mreže Tviter, što možda otkrilo da među njima nešto postoji, a voditelj ni u jednom trenutku nije demantovao da mu je Hrvatica beskrajno draga, pa joj je čak jednom prilikom saopštio da mu nije teško da sedne u automobil i ode na njen koncert.

Voditelj se nije javljao na telefon kako bi prokomentarisao navode o njegovoj novoj ljubavi, dok je Badrićeva za hrvatske medije demantovala vezu sa Ivanovićem.

“Navodi da sam u ljubavnoj vezi s Ivanom ne piju vodu. Odgovorno tvrdim da je to obična laž. Jedino je istina da smo bili u Istri zajedno, ali s nama su bili Bernard i Ivanova ćerka. On je naš zajednički prijatelj i tu nema ničega čudnog ili novog. Ko god tvrdi drukčije, očito ima bujnu maštu, što i dalje ne menja činjenicu da govori neistinu”, rekla je pevačica.

Reklame

Ostavite komentar