Trač ili istina: Seve varala Milana sa dečkom Ane Bebić

Izvor: vesti-online.com
Postavljeno 11 Nov 2012

Čim su se Severina Vučković i Milan Popović definitivno rastali, krenule su mnogobrojne spekulacije o tome koji je pravi razlog raskida, a najnovija verzija glasi da je veza između hrvatske pevačice i srpskog biznismena pukla kada je Milan otkrio da ga je Severina prevarila sa Filipom Miletićem, dečkom njene prijateljice Ane Bebić!

- Prava istina je da je Milan otkrio da ga je Seve prevarila sa Filipom. To nije bila nikakva veza ni afera, već samo trenutak slabosti, zbog koje su oboje platili ceh. Severina je žena kojoj je teško odoleti, a to znaju svi oni koji su ikada sarađivali sa njom. Nije čudno što ni Filip nije ostao ravnodušan, a prilika je bilo suviše. Jednostavno, dogodilo se. Jedino što oboje nisu mogli ni da sanjaju kakve će posledice njihova neobavezna kombinacija imati – ispričao je bliski Severinin saradnik.

Navodno, sve se dogodilo letos nakon snimanja spota za Severininu numeru “Italijana”. Krajem avgusta su se pojavile prve informacije o velikoj svađi između Severine i Milana, a desetak dana kasnije Ana Bebić je raskinula sa Filipom.

U međuvremenu, Ana se ipak pomirila sa Filipom, dok je Seve ostavila Milana

Na pitanje kako komentariše ove priče, Ana Bebić je kratko odgovorila:

- To su gluposti! Neću to da komentarišem!

Reklame

Ostavite komentar