Trač ili istina: Severina se sveti Milanu

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 14 Nov 2012

Severinini prijatelji uvereni su da je pozirala sa sinom kako bi skrenula medijsku pažnju sa Milana Popovića. Navodno su je uzrujali medijski napisi da je preduzetnik u vezi s glumicom.

Dok je još bila u vezi sa Milanom, Severina se retko u javnosti pojavljivala sa sinom jer biznismen nije želeo da Aleksandra snimaju mediji. Otkako su raskinuli, pevačica se druži s prijateljima, pojavljuje se na društvenim događanjima, a poslednje što je učinila je snimanje reklamne kampanje za dečju odeću i obuću.

U prvom planu bio je upravo devetomesečni Aleksandar kojeg je Severina zabavljala kako bi izdržao celodnevno snimanje. U društvu ostalih malih manekena snašao se odlično. Na fotografijama je vidljivo da je na snimanju uživao.

Severinini prijatelji uvereni su da je pozirala sa sinom kako bi se osvetila bivšem vereniku. Navodno su je uzrujali medijske spekulacije da je “kralj bakra” u vezi s glumicom Marijom Karan. Nagađa se da mu se Seve ovako osvetila.

Reklame

1 komentar

  1. Mija said on 20/11/2012 at 19:05

    E bas ce mu se osvetiti…Mada meni ni njegovi postupi nisu jasni,ako je tacno ovo se plasira u stampi,da ne vidja dete mesecima.

Ostavite komentar