Vesna Pavlović: Svi misle da sam nepravedno ispala iz “Prvog glasa”

Izvor: Blic.rs
Postavljeno 28 Nov 2012

Dok se prašina posle subotnje emisije „Prvog glasa Srbije“, a zbog neočekivane nominacije dve izvanredne takmičarke polako sleže – talentovana Vesna Pavlović, koja je napustila šou, prvo je tešila porodicu, a onda se odmorila od svega. Prema mišljenju gledalaca, Vesna je ispala nepravedno.

- Porodica je bila razočarana jer su svi bili svesni činjenice da u tom trenutku nisam zasluživala da ispadnem. Na kraju sam ja njih tešila – sa osmehom se priseća šarmantna devojka iz Mladenovca.

Ovih nekoliko dana najmanje se odmarala, a najviše vremena provodila je s dragim ljudima, porodicom i prijateljima.

- Sad su na redu drugarice, koje sam zapostavila tokom takmičenja. Ljudi su me uglavnom podržali, dosta njih mi prilazi s rečima: „Nepravedno si ispala“ – iskrena je Vesna.

Zbog priprema za učešće u takmičenju ona je napustila bend s kojim je dotad radila i nastupala, ali ni sad ne planira da se vrati tome.

- Napustila sam bend jer je došlo vreme za novo poglavlje u mom životu. Nemam želju da se vratim u isti bend, ali njima želim sve najbolje. Nadam se novim ponudama, zapravo sigurna sam da će ih biti – zagonetna je lepa pevačica.

Ona se, priznaje, u samom trenutku propadanja kroz rupu nije osećala loše, ali otkriva da nije bio lep osećaj kada je gledala reprizu emisije.

- U trenutku ispadanja bila sam ponosna na sebe. Ipak sam stigla do finala, do top 12, odnosno 13, od pet hiljada takmičara. Duel u prvom finalu mi je teže pao, ali sam razjasnila sama sa sobom neke stvari i odlučila da više neću sebi dozvoliti da potonem kada je teško, već da ću upravo tada dati svoj maksimum. Tako je i bilo ove subote – priča Vesna.

Tek kada je dan kasnije pratila reprizu svog propadanja, Vesni je bilo teško jer -  kako kaže – „to nije bilo lako gledati“.

- Za sve vreme takmičenja i dve nedelje koje smo zajedno proveli u kući, najviše sam se zbližila s Mirnom, Ivanom i Snežom. Za njih ću, naravno, i navijati, ne samo zbog toga što su sjajni pevači već i zato što su super ljudi. Volela bih da ih subotom bodrim i iz studija, ako ne svake subote, onda bar ponekad – priča Vesna.

Svojim učešćem i interpretacijama je zadovoljna. Takmičenje je za nju, kako kaže, bilo divno iskustvo koje će pamtiti ceo život i preporučuje svima da se prijave za takmičenje jer nije najvažnije pobediti.

Reklame

Ostavite komentar