Vlado Georgiev progurao zemljakinju u finale !?

Izvor: Kurir
Postavljeno 15 Nov 2012

Kad je Beograđanka Katarina Gardijan ispala iz „Prvog glasa Srbije“, na Fejsbuku se odmah pojavio veliki broj komentara u kojima se osuđuje Vlado Georgiev, jedan od članova žirija. On je odlučio da Jovana Živković prođe dalje, a ogorčeni fanovi tvrde da je to učinio zbog „crnogorske veze“, pošto je ona iz Podgorice, a on iz Herceg Novog. Čak je prilikom prvog pojavljivanja ispod njenog imena pisalo Herceg Novi, verovatno greškom produkcije.

- Vas dve ste odlični pevači. Intonacija nije bila na Jovaninoj strani. Međutim, duel ne može biti pošten ukoliko neko ne otpeva celu pesmu. Katarina je definitivno bila sigurnija u intonaciji. No, uzevši sve u obzir – to da je Jovana bila u štiklama, i da je Katarina već iskusan pevač, večeras nas napušta Katarina – rekao je Vlado.

I tako, izgleda, štikle su presudile. Za razliku od njega, Aleksandra Radović je kazala da ju je Jovana razočarala, dok Katarini nije imala šta da zameri.

Kaća za Kurir kaže da je Vlado nepravedno postupio.
- Bila sam razočarana jer sam bolje otpevala. Jovani su rekli da nije bila dobra, pa sam očekivala da Vlado objasni zašto sam ispala. To da sam iskusan pevač nije objašnjenje, jer u takmičenju ima mnogo iskusnih pevača – kaže Katarina i dodaje:

- Ispala sam na nepravedan način, valjda Vlado ima neke simpatije prema Jovani, ne znam. Ljudi su komentarisali da je takmičenje bilo nepravedno, a čak su i u studiju zanemeli kad je Georgiev saopštio da ja ispadam. Ako ocenjuju opšti utisak, a ne pevanje u duelu, onda treba tako da kažu.

Reklame

2 komentara

  1. Magic nature said on 17/11/2012 at 07:53

    Pa nije mu prvi  put! Samo gluv i slep ne bi video da devojka  koju su izbacili…Katarina, je bila neuporedivo bolja od one koja  je i sama bila iznenadjena sto je ostala…..zato je sve namestaljka i opet ce kao i prosle godine da pobeci najgori!Da ne “remeti ambijent” u Srbiji!

  2. Cvrc said on 17/11/2012 at 18:44

    Pa pogledajte audiciju i cujte obe takmicarke pa recite onda da li je zasluzeno ostala ili ne.Jovana je definitivno kvalitetniji vokal,samo je trema ugusila,tacno se cuje kako je gubila dah,a i intonacija joj ne odgovara ocigledno. Pokazace na dalje da je zasluzeno ostala.Mozda nije fer,jer je sada stvarno losija bila od Katarine u ovoj pesmi,ali ziri je ziri,moze im se….

Ostavite komentar