Žestoke pripreme za koncert Džej Lo

Izvor: Novosti.rs
Postavljeno 13 Nov 2012

Pripreme za spektakularni koncert Dženifer Lopez 20. novembra u “Kombank areni”, uveliko su se zahuktale, a tim povodom su u beogradskom kafiću “Moda” priređeni konferencija za novinare i koktel. Organizator ovog spektakla, “Skaj mjuzik”, saopštio je da je ostalo još malo karata u prodaji za dolazak svetske pop dive u srpsku prestonicu.

Konferenciji je prisustvovao i Ognjen Amidžić, koji je u utorak otputovao u Istanbul, gde će uraditi ekskluzivni intervju sa slavnom pevačicom i glumicom. Popularni TV voditelj je u šaljivom stilu istakao da “uvežbava” engleski jezik i da je potpuno spreman da “propita” svetsku zvezdu, kao i to da je za Džej Lo spremio koreografiju, samo je pitanje da li će ona imati vremena da to vidi.

- Spremio sam mnogo pitanja za Dženifer, ali ne znam da li ću imati dovoljno vremena da je pitam sve što sam želeo – rekao je Ognjen Amidžić. – Nije bilo nikakvih posebnih priprema, jer se ovim poslom bavim dugo i dobro sam upoznat sa karijerom Dženifer Lopez. Mislim da u našu zemlju nije dolazila veća zvezda, niko ko je u takvom fokusu kao Džej Lo. Ona spada u pet najpopularnijih ličnosti iz sveta šou-biznisa.

U čast dolaska Dženifer Lopez u Beograd, točio se “gorki list”, a u centru pažnje bio je vlasnik “Mode” Milan Popović. Srpski “kralj bakra” bio je izuzetno raspoložen, ćaskao je sa prijateljima i ljubazno pozirao fotoreporterima, ali o svojoj bivšoj verenici Severini Vučković i trenutnom emotivnom statusu nije želeo da kaže ni reč.

Reklame

Ostavite komentar