Zlata se baš zategla

Fotke postavljene 26 Nov 2012


Pevačica Zlata Petrović smršala je deset kilograma. I to zbog snimanja spota za pesmu „Vino“, prvog posle 15 godina. Na nagovor Dejana Milićevića ona je opet ekranizovala jednu pesmu, a pošto je njegova zamisao bila da je utegne u triko, u kojem se sve ocrtava, morala je da se otarasi viška. Koleginice su odmah počele da pričaju da je išla pod nož, tačnije na liposukciju, ali Zlata to negira.

“Ma kakva liposukcija. Bojim se čak i injekcije kojom se ubrizgava botoks. Mesec dana pred snimanje bila sam na strogom režimu ishrane, ali i genetika je učinila svoje. Takođe sam se mazala onim starim, jeftinim kremama koje su koristile naše bake”, kaže Zlata, koja je zbog spota pohađala časove saksofona.

“Išla sam na časove da bih što uverljivije odradila tu scenu. Kasnije sam imala upalu mišića ruku i guze, jer sam morala držim težak saksofon u rukama a u isto vreme da igram orijentalni ples kukovima. I sve to na štiklama od 15 centimetara. Inače, pošto je ovo moj prvi spot posle mnogo vremena, angažovala sam najboljeg šminkera u Evropi, čuvenog Empera Atriza”, hvali se Zlata.

Izvor: Svet.rs

Pogledajte fotografije

(procitajte komentare drugih ili ostavite svoj komentar)

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 1 od ukupno 3 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 2 od ukupno 3 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 3 od ukupno 3 slika.

Ostavite komentar