Andrej Atijas demantuje: Svadbe nije bilo!

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 25 Dec 2012

atijasJuče je kao bomba u domaćim medijima odjeknula informacija da se večita udavača, pevačica Anabela Bukva udala za sarajevskog biznismena Andreja Atijasa s kojim čeka ćerku, međutim do toga nije došlo.

-To je dezinformacija, još uvek se nismo venčali. Svakako ćete biti prvi obavešteni kada do toga bude došlo, rekao je Andrej  bosanskom selebriti portalu ekskluziva.ba.

Mladi biznismen, nakon intervjua za magazin “Svet”,  za TV “Pink” BiH otkrio je da će njegova priča sa Jasminom Skender, devojkom s kojom je dobio dete, dobiti epilog na sudu. Andrej je protiv Jasmine pokrenuo sudski postupak jer, kako reče, traži svoje pravo da viđa dete.

- Jasminu sam upoznao kod druga u hotelu. Bili smo tu zajedno. Mislim, nismo bili tu noć. Kasnije je ona došla u Sarajevo. Tu noć smo bili zajedno. Posle toga se nismo čuli jedno tri mjeseca kad mi je ona poslal poruku: Ne bi verovao da si mi život promjenio iz temelja – počeo je svoju ispovest Andrej Atijas u emisiji “Dobar komšija” na televiziji Pink BiH.

Andrej Jasmini zamera što je njihovog sina, bez njegove dozvole, stavila pred kamere kao i što je novac koji joj je uplaćivao izmešu ostalog trošila i na sebe. Ali najviše od svega joj izgleda zamera što, kako reče, uzima Anabelin medijski prostor.

- Kada je izvela moje dete na televiziju, beba je imala dva meseca. Bez moje dozvole ga je odvela tamo i celo vreme je kamera bila zumirana na njega. Ja sam bio u tom studiju pod reflektorima. Stojiš, 40 stepeni, topiš se. Ne bi ni to bio toliki problem da dete nije izvela kao socijalni slučaj. Naziv emisije je bio “Ostavio me trudnu”. Ona nikad nije bila ostavljena jer nije nikad ni bila u vezi samnom. To zna ona i zna celi grad, svi moji prijatelji, njeni prijatelji, moja rodbina, njena rodbina… – kaže Andrej.

- Ona zauzima tu Anabelin prostor. Ni moj, ni njen, nego Anabelin. Ona je htela malo pažnje, malo da se slika u novinama. Međutim sad je prešla granicu. Dete je prikazala kao socijalni slučaj, a ono doveženo u kolicima od 1500 evra.

- Ja sam celo vreme šutao samo zato što sam štitio svoje dete u njoj. Svoje dete sam štitio. Nisam hteo da joj narušim zdravlje ni na jedan način. Nijedan komenatr nisam hteo da dam, nijednu izjavu nisam dao. Pustio sam je da priča šta hoće. Međutim sad je malo prešla granicu. Sad je počela da napada i da šalje sama na uredništvo i ja sam rekao da više neću da šutim. Sad štitim Anabelu i svoju malu Blankicu – rekao je Andrej za Pink BiH.

Reklame

Ostavite komentar