Čoli 100.000 evra za doček u Budvi

Izvor: Novosti.rs
Postavljeno 16 Dec 2012

Fešta košta, ali i donosi prihode! Tako vele u Budvi, koja priprema spektakularan doček Nove godine na Trgu slikara. Mada zvanično nije potvrđeno, gotovo je izvesno da će nastup jedne od najvećih zvezda eks-JU estrade Zdravka Čolića, koštati 100.000 evra.

U Turističkoj organizaciji Budve, koja je zajedno sa opštinom organizator novogodišnjeg spektakla na otvorenom, kažu da su za doček spremili 200.000 evra. Trećinu novca obezbedili su sponzori, pre svih ugostitelji, koji će od toga imati i koristi. Očekuje se da će u Budvi Novu godinu dočekati oko 20.000 gostiju. Reč je, uglavnom, o posetiocima s prostora bivše Jugoslavije, gastarbajterima i domaćim gostima.

Pored Zdravka Čolića na Trgu slikara će nastupiti dama crnogorske muzike Andrijana Božović i grupe “Parni valjak” i “Perper”. Koliko će iznositi njihovi honorari, nije saopšteno. Ranijih godina u Budvi su gostovala zvučna muzička imena iz regiona, a šestocifreni honorar, poput Čole, imali su Ceca Ražnatović, Dino Merlin, Lepa Brena, Džiboni…

Reklame

Ostavite komentar