Deda Đole proslavio rođenje unuka

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 25 Dec 2012

Prinova u porodicama Balašević i Jovanović proslavljena je u Novom Sadu, a kako je za „Alo!“ otkrio novopečeni tata i budući suprug Đoletove ćerke Jovane, političar Aleksandar Jovanović, na veselju koje je trajalo do zore, najviše se istakao upravo čuveni kantautor, koji je u unukinu čast otpevao svoj hit „Neki novi klinci“!

djole-proslava

- Bilo je divno, to možete zaključiti i po mom glasu. Nisam pevao, ali Đole jeste. Koliko se sećam, prvo što je otpevao bila je pesma „Neki novi klinci“ – izjavio je bivši predsednik Skupštine Novog Sada.

- Osećam se veoma lepo, sjajno, neverovatan je osećaj. Svi su presrećni. Balaševići kažu da Simona liči na mene, a moji da je više na Jovanu, a još će biti lepše kada izađu iz bolnice – rekao je srećni tata, koji očekuje da njegove dve mezimice već danas napuste porodilište.

- Jovana i Simona su dobro. Iako je Jovana želela da se porodi prirodnim putem, ipak je porođaj obavljen carskim rezom. Ali, Simona je dobila najbolje ocene i to je najvažnije. Mnogo je lepa – zaključio je ponosni otac i budući suprug, koji je, kako prenosi portal „pressonlajn“ , slavio u klubu „Opera“.

Reklame

Ostavite komentar