Ivan Ivanović: Vidić je peder i narkoman

Izvor: Kurir
Postavljeno 10 Dec 2012

Ivan Ivanović pao je u vatru jer ga je iznervirao komentar Saše Vidića na račun gostovanja Stjepana Mesića u njegovoj emisiji. Poznati dizajner je u Kuriru izrazio svoje negodovanje što je kod jednog srpskog voditelja u goste došao hrvatski političar i bivši predsednik predsedništva SFR Jugoslavije.

- Ne razumem zašto uz gosta nije pozvao i adekvatnu muzičku pratnju, recimo Tompsona! I na kraju opet snishodljivi fanovi od nacionalne tragedije prave farsu. Ali ne mogu da krivim Ivanovića, jer iza njega stoji produkcija – rekao je Vidić, koji je svojevremeno zbog rata napustio Hrvatsku, u kojoj je rođen.

Svojim komentarom očito je pogodio Ivanovića u slabu tačku. Voditelj, iako je Vidić jasno stavio do znanja da krivica zbog Mesićevog gostovanja pripada nekom drugom, oštro mu je uzvratio. Toliko da oštrije ne može biti. Domaćin emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ na televiziji Prva dizajnera je javno izvređao koristeći najpogrdnije reči.
- Danas Kurir vesti „Mesić na mestu zločina“. A Srbiju brani Saša Vidić. Sigurno su sve patriote ponosne na to. Brani vas peder i narkoman, amin! – napisao je Ivanović, koji se trenutno nalazi na Kopaoniku.

Vidić, koji nikome ne ostaje dužan, ovoga puta bio je nedostupan za komentar. Nije se oglasio ni na Tviteru, što često radi.

Reklame

2 komentara

  1. Magic nature said on 10/12/2012 at 09:27

    Ok! A sta si ti? Videli smo sve i ko si i sta si, zato bolje da cutis!Fuj!

  2. Sale said on 15/10/2013 at 02:49

    A ko je “deras”? sta on stalno svima nesto dobacuje i pokusava skrenuti  paznju na sebe?sta je ovaj deras postigao? oblaci nekog, jel? pa i moja komsinica oblaci sina , debila,pa ne znaci niti da je mali megapametan, ni da se mama bavi nekim umnim poslom.Derasi uvijek volie da navlace nekoga, a ovaj jos misli da je retoricki kompetentan da komentarise nesto sto je komplikovanije od jaja na oko.Nisu ga dovoljno nunali kad je bio mali,zatvarali ga u mracnjak, pa sad iznosi on svoje frustracije na ostatak svijeta.Idi bre Vidovicu ili kako ti je vec to prezime malo na lecenje, dobices vise paznje nego ovim budalastinama.Svi te gledaju kao Bokija 13, kao dezurnu budaletinu za sve.AAAA  derasa, sto su se  osilili.Treba im malo pojasniti prava.:)

Ostavite komentar