Ivica Dačić zaslužan za karijeru Jelene Kostov

Izvor: telegraf.rs
Postavljeno 26 Dec 2012

Mlada zvezda “Granda” Jelena Kostov izjavila je u emisiji “Skandalozno” na TV “Hepi” da velike zasluge za njen uspeh ima premijer i ministar policije Ivica Dačić, koji je stalno zove da peva na proslavama koje on organizuje!

Jelena-Kostov

- Postigla sam sve zahvaljujući svom radu, a jedino mogu da se zahvalim Ivici Dačiću, koji me stalno zove da pevam na proslavama – rekla je Jelena, a jedan od njenih prijatelja kaže da je Dačić ceni jer odlično peva i zna sve pesme koje on voli.

Jelena redovno nastupa na slavljima koje premijer organizuje, što joj dobro dođe ne samo zbog zarade, već i zbog prestiža. Jer, nije mala stvar pevati za jednog od najuticajnijih ljudi u zemlji, koji pritom odlično poznaje muziku – otkriva sagovornik lista “Alo”.
Na taj način, Jelena zahvaljujući ministru policije ima obezbeđene “tezge”, a zanimljivo je i da Jelenin dečko radi u MUP-u kao pripadnik Žandarmerije.
Da podsetimo, svojevremeno se pričalo da je pevačica bila u ljubavnoj vezi sa biznismenom Radosavom Savatijevićem Kenetom, sa kojim se razišla dok je on boravio u zatvoru zbog afere “Kolubara“.
Reklame

1 komentar

  1. Magic nature said on 27/12/2012 at 10:53

    Sponzorusa se ponovo snasla!

Ostavite komentar