Jelena Rozga posvećena ljubavi

Izvor: Story.rs
Postavljeno 06 Dec 2012

Jelena Rozga otkriva kako je sa puno pažnje birala poklon za dečka dok je bila na turneji u Americi i ističe da zna da pruži ljubav, ali i da uživa kada je voljena.

Pevačica se nedavno vratila iz Amerike gde je imala nekoliko koncerata, a u Njujorku je uživala u kupovini odeće za sebe i poklona za najmilije.

- Jednom sam poklonu posvetila malo više pažnje od ostalih, pomno sam ga odabrala i darovala od srca s puno ljubavi – otkrila je pevačica kako je birala poklon za svog dečka za hrvatski Story a prenosi 24sata.hr.

Kao što u poslu daje sve od sebe, tako je i u njenom privatnom životu.

- Kad sam s nekim prijatelj, u tome sam bezuslovno. Volim da volim i da budem voljena. Znam dati i pružiti ljubav. U svemu što radim, dajem se do kraja.  U ljubavi sam strastvena, u poslu požrtvovna, u prijateljstvu odana – izjavila je pevačica koja tvrdi kako se ne plaši godina.

- Ne sećam se prelaska u tridesete, to se dogodilo nekako usput. U mladosti sam živela brzo i nepredvidljivo. Radujem se budućnosti i spremna sam za sve izazove koje ona donosi – zaključila je Jelena.

Reklame

Ostavite komentar