JK najavila spektakl

Izvor: opera-17.com
Postavljeno 30 Dec 2012

Pop diva Jelena Karleuša pre nekoliko nedelja najavila je snimanje spektakularnog novogodišnjeg show programa za televiziju Pink, a ako je suditi po prvim fotografijama sa snimanja, ispunila je dato obećanje.

Jelena-karleusa-sl4

Ekskluzivne fotografije koje su nastale na snimanju “Diva Show-a” u Šimanovcima pokazuju da se JK zaista potrudila da njen specijal bude pravi spektakl, a kako saznajemo, publiku čekaju mnoga iznenađenja.

- Kompletan show je realizovala Jelenina ekipa. Od režije i montaže, do scenografije i izuzetno zanimljivog i dinamičnog scenarija, te će tako publika imati priliku da vidi JK kako igra, leti, svira gitaru, glumi, a trebalo bi napomenuti i da je sve pesme otpevala uživo. U samoj organizaciji specijala učestvovalo je više od 100 ljudi koji su bili zaduženi za posebno projektovanu binu, svetlosne i specijalne efekte - otkriva izvor za internet portal Opera-17.com.

Kako je “Diva Show” osmišljen kao zaista ozbiljan specijal Jelenin tim već danima radi na montaži i post produkciji i biće emitovan u okviru Pinkove novogodišnje programske šeme, te će tako tizerom na pomenutoj televiziji biti i otkriven datum emitovanja.

Reklame

Ostavite komentar