JK tužila sve Cecine prijatelje !?

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 30 Dec 2012

jkJelena Karleuša je gostujući u emisiji “Dobro veče Srbijo” otkrila da je u poslednjih nekoliko meseci podigla više od 50 tužbi protiv Ivana Ivanovića, da zna poslednje pare da potroši u šopingu, ali i još nešto o čemu se u javnosti malo zna.

Nakon 10 godina, Jelena Bačić Alimpić i Jelena Karleuša su počele da razgovaraju i to baš u emisiji ove novinarke.

Karleuša je otkrila da je tužila skoro sve novine u Srbiji i da ne želi da ćuti kad joj narušavaju ugled majke, supruge, ćerke, pevačice…

- Mene kad pitaju za Cecu, ja uvek imam odgovor, zato što ja na sve imam odgovor. Ona je jako mudra i ko je naučio tome,odlično je naučio. Nikad mene ne pominje. Nikad ne govori ona, ali ima čitav krug ljudi koji itekako rade protiv mene, svi njeni prijatellji. Moji prijatelji nikada ni jednu ružnu reč nisu rekli za Cecu, svi njeni prijatelji su tuženi od strane mene – rekla je Jelena Karleuša u emisiji “Dobro veče Srbijo”.

Reklame

3 komentara

  1. Simeon said on 30/12/2012 at 23:47

    koja polovnjača sunce ti jebem

  2. Vuk said on 31/12/2012 at 10:21

    Jelena svaka ti je na mestu. Dosta vise sa raznim patriotima, laznim idolima i lopovima. Dokle vise da se velicaju osudjivani kriminalci i lopurde, sto pokradose narod a sve vreme se predstavljati kao svetac i glumiti majku srpkinju-dok su joj deca i pare cuvani u inostranstvu. Ipak od svega, najlepse joj stoji nanogica, al dozivotna.

  3. gaga said on 23/01/2013 at 05:29

    jelena je svetica .ona sigurno nebi dozvolila da stavi narokvicu oko noge ko ceca …ceca je jedna drolja ofucana

Ostavite komentar