Keba tuži televiziju Pink

Izvor: telegraf.rs
Postavljeno 20 Dec 2012

Folk pevač Dragan Kojić Keba najavio je da će tužiti televiziju “Pink” zbog toga što je, bez njegove saglasnosti, emitovala emisiju “Paparaco lov“ u kojoj je on, navodno, udario snimatelja. Pevač je rekao je da će na sudu dokazati da nikog nije udario, a da se sukob završio Kebinim plakanjem i grljenjem sa pomenutim članom televizijske ekipe.

- Oni su je i emitovali i reprizirali bez moje saglasnosti. Tom emisijom želeli su da me prikažu u najgorem mogućem svetlu: kao lošeg čoveka, kao pijanicu, nasilnika na “sedmu silu” i sve ono najružnije što su mogli da prikače, da bi je pre neki dan ponovo reprizirali. Pola emisije emitovali su navodno o nekim udarcima o navodnim novinarima – objašnjava Keba.

On tvrdi da je zbog ove situacije njegov najnoviji album kasnio.

- Taj koji je to radio doživeće bumerang, kad-tad. Svi protagonisti su uzrok kašnjenja mog albuma – istakao je pevač.

Keba je takođe pomenuo i deo emisije u kome se kaže da on ne plaća alimentaciju za svoje vanbračno dete.

- U toj emisiji emitovani su podaci o mojim neplaćenim alimentacijama za vanbračno dete. Sve što sam bio dužan platio sam od 90 do 100 hiljada evra, evo ko ne veruje neka posle dođe da proveri. Ako neko misli da je 100 000 evra mala suma, to je već njegov problem. Ovog puta i više nikad neću pričati o tome, a neke novine su pisale: “Ne plaća”, kao i ta emisija, da ne plaćam, da sam neporodičan čovek. Toliko o tim pikanterijama koje su mi nakačili – istakao je pevač, i podigao uvis šaku punu priznanica, prenosi dnevni list “Alo”.

Pevač tvrdi da je sporne noći “praćen 5 sati” i na kraju “sačekan u svom dvorišu”, ali da, ipak, nikoga nije udario.

-  Te noći praćen sam pet sati, od strane televizije “Pink”. I na kraju su me sačekali u mom dvorištu.To je moj posed, a ne kako su oni pričali, ovo je državni posed. Te večeri sam odgurnuo kameru i uzeo im ključeve. Nepristojne komunikacije je bilo, šta ste očekivali. To je bilo u afektu, ja sam bio isprovociran upravo i zbog toga sam u afektu rekao: “Da, jesam te udario”, ali udario ga nisam i ima ko će to dokazati – opisao je pevač kobno veče.

On je istakao da nije uništio kameru, da brisače jeste polomio, ali da je za njih odmah dao 50 evra. Takođe, kako je Keba rekao, sukob se te večeri završio u miru.

Rastali smo se zagrljeni i izljubili smo se.

Keba je istakao da će tužiti televiziju “Pink”, autora emisije “Paparazzo lov”, kao i sve učesnike, i da će na sudu dokazati da je u pravu.

- Ne trebate vi meni, a ni ja vama, kako mi bude neka mi bude. Televizija ‘Pink’ jeste jača imperija od mene, ali ako me oni oteraju u zaborav onda bolje da nisam ni postojao – poručio je Keba.

Reklame

Ostavite komentar