Marija Šerifović zavodi red

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 02 Dec 2012

Nije tajna da Marija Šerifović prati svaku emisiju “Prvog glasa Srbije” i da je od samog početka našla svoju miljenicu. U pitanju jeNevena Božović i prema njoj je izuzetno zaštitnički nastrojena.

Tako su u prethodnoj emisiji popularnog šoua Vlado Georgiev,Aleksandra Radović i Saša Milošević Mare zamerili Neveni da joj je u izvođenju nedostajala energija. To se Mariji nije svidelo pa im je poručila putem društvene mreže:

- Čuj falilo je života… Ma majke ti? A vi ste kolege puni života? Nevena je najtalentovanija, najkulturnija i jedina koja bi mogla da pobedi! 

Pevačica je sinoć nastupila u “Prvom glasu” a kada ju je voditelj pitao zašto je tako nešto rekla, Marija je rekla da ništa ne zna. Međutim, u emisiji “Ja to tako” ona je otkrila šta se desilo iza kamera:

- Juče mi je jedan član žirija zamerio na tom komentaru. To mi je bez veze ali dobro. Ali da objasnim. Kada je neko mlad, ima 18 godina, nosi visoke potpetice, mora da misli na tekst strane pesme, na intonaciju… to su deca, i kado neko otpeva pesmu tako dobro… prokomentarisala sam kao gledalac, i to što oni traže možda može da uradi mašina kao što je Bijonse ili neko drugi u Americi ali ne može neko da sve vreme misli na sve.

Ipak, pevačica nije otkrila i ko joj je od članova žirija zamerio, ali najvažnije je bilo da razjasni sve što je htela.

Reklame

Ostavite komentar