Merima Njegomir ne plaća račune 14 godina !?

Izvor: Kurir
Postavljeno 25 Dec 2012

Merima Njegomir već 14 godina ne plaća dažbine i za to vreme je uspela da nagomila dug od oko 40.000 evra! U to spadaju računi za mobilni telefon, parking, infostan, ali i kirija za stan koji iznajmljuje od „Diposa“ (Diplomatsko stambeno preduzeće).

merima-njegomir

Ugledna estradna umetnica i odgovorna muzička urednica PGP RTS uspela je da napravi dugovanja od čak 24.512,03 evra samo prema „Diplomatskom stambenom preduzeću“ i protiv nje ovo preduzeće vodi dva sudska spora. A za još 17 nerešenih predmeta u kojima oštećeni pokušavaju da izvuku svoj novac zaplenom njene pokretne imovine, dolazi se do svote od milion i po dinara! Ove podatke lako je proveriti na internet portalu sudova, gde je registrovan svaki od pomenutih slučajeva počev od 1999. godine do danas.

Stupili smo u kontakt i s Merimom, koja se začudila odakle nama ove informacije.
- Otkud vama to?! „Dipos“ nisam dužna da plaćam jer to nije moj stan, ali, molim vas, pozovite me za sat vremena pošto sada vozim. Naravno, ako vas još uvek bude interesovalo da razgovaramo o tome – rekla je Njegomirova.

I naravno da nas je interesovalo, ali ona nam se više nije javljala. Ni za sat, ni za dan, ni za dva dana. Toliko smo je čekali. Nije čak odgovorila ni na poruku. Sve smo joj lepo predočili… I dugovanja. Valjda sama zna koliko duguje i ko je sve juri po sudu, pa je smatrala da joj je ta suvišna informacija u poruci. Dobro, ali mogla je da se javi.

Reklame

Ostavite komentar