Najava: Grupa Kerber u Hali sportova

Izvor: mondo.rs
Postavljeno 06 Dec 2012

Niška grupa Kerber održaće koncert 13. decembra u beogradskoj Hali sportova povodom 30 godina postojanja benda.

Proslavu tri decenije postojanja počeli su četvoročasovnim koncertom u niškoj hali “Čair” 15. decembra prošle godine, nastavili koncertom u Novom Sadu 6. aprila, a zaokružiće nastupom u Beogradu.

“Nismo želeli da počnemo od Beograda, pa da onda tezgarimo po unutrašnjosti Srbije. Svuda smo koncerte odradili maksimalno i sada proslavu zaokružujemo centralnim koncertom u Beogradu”, rekao je vođa grupe Goran Šepa.

On je najavio koncert u trajanju od tri sata i rekao da koncert neće kasniti, da će početi tačno u 20.30 sati i da će svirati sve od prvog albuma iz 1983. pa nadalje.

On je kazao da mnogi za početak rada benda uzimaju 1983. godinu kada su pobedili na Omladinskom festivalu u Subotici i kada je javnost čula za njih, ali Kerber je počeo da svira krajem 1981. i početkom 1982.godine, čega se retko ko seća, prenosi Tanjug.

Zbog toga su “uzeli” 2012. godinu za obeležavanje svog jubileja.

“Nekad treba staviti tačku na minuli rad da bi krenuli u nešto novo”, kazao je Šepa i dodao da pripremaju novi album.

Na koncertu u Hali sportova nastupiće Šepa, Tomislav Nikolić, Branislav Božinović, Josip Hartl, Zoran Madić i Nebojša Minić.

Prodato je već 2.000 ulaznica, a organizatori očekuju punu Halu sportova. Ulaznice se prodaju po ceni od 1.200 dinara, dok će na dan koncerta koštati 1.500 dinara.

Reklame

Ostavite komentar