Nije izdržao: Aca Lukas odgovara Željku Šašiću

Izvor: Kurir
Postavljeno 30 Dec 2012

Željko Šašić najavio je da će u autobiografiji opisati kako je došlo do prekida prijateljstva sa Lukasom i kako mu je Aca preoteo suprugu Sonju, oglasio prozvani muzičar. Lukas se čudi što Željko, kako kaže, ne razmišlja o tome da li će zbog sujete povrediti rođeno dete. Poručuje mu da svoju knjigu može da čita na njegovim nastupima, ako želi da iko uopšte čuje za nju.

lukas

- Veoma je ružno kada neko ko je javna ličnost, ma koliko bio sujetan, povređen ili iskompleksiran, u svojim nastupima ne razmišlja o tome da li će zarad svoje taštine i zadovoljavanja sujete povrediti i svoje rođeno dete. Iznenađen sam i zaprepašćen! Ja mislim na to dete, jer je ta devojčica dete žene koju volim i živi pod mojim krovom i apsolutno nema razlike između moje dece i nje! A ako je dotični gospodin rešio da se u svom antologijskom delu bavi ličnošću moje supruge i mene, to je njegovo pravo – rekao je Aca za Kurir.

Da podsetimo, Željko sa Sonjom ima ćerku Sofiju, a Lukas sve čini da zaštiti devojčicu. A za Šašića ima još jednu poruku.

- Čuo sam da će delove iz svog bestselera čak i govoriti na svojim nastupima, što i nije tako loše, pošto mu inače nastupi više liče na književne večeri nego na koncerte. A ja mogu toliko da mu učinim, ako baš ima želju da ga čuje impozantan broj ljudi, što je na njegovim nastupima svakako neizvodljivo, i ponudim mu da ga povedem na nekoliko svojih koncerata. Tada može u pauzi mog nastupa da govori svoje uzvišene misli i razmišljanja! Tu će ga svakako čuti ogroman broj ljudi, naravno pod uslovom da ih ja zamolim da ne izađu napolje da se proluftiraju dok se moj bend i ja ne vratimo na binu! – naglasio je Lukas.

Reklame

Ostavite komentar