Operisana Minja Miletić

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 03 Dec 2012

Voditeljka Jutarnjeg programa na televiziji Pink Minja Miletić podvrgla se pre nekoliko dana operaciji nosa, uklonivši pritom devijaciju koja joj je otežavala disanje.

“Sem što se operacijom rešila zdravstvenih problema, Minji su uklonili i blagu nepravilnost u gornjem delu, pa njen nos sada izgleda savršeno”, kaže za Kurir izvor blizak voditeljki: “Minju devijacija muči godinama i pored otežanog disanja, česte su bile i nepodnošljive glavobolje. Upravo zbog toga je presekla i otišla na operaciju.”

Modrice i bolovi polako prolaze, a voditeljka je i više nego zadovoljna, prvenstveno zbog činjenice da znatno lakše diše. Minja se uskoro vraća svojim radnim aktivnostima i gledaoci će biti u prilici ponovo da se bude uz nju u Jutarnjem programu televizije Pink.

Voditeljka nam je potvrdila da se sad mnogo bolje oseća.

“Godinama sam se mučila i verujem da me svako ko ima teške devijacije u potpunosti razume. Nisam više mogla da trpim glavobolje i presekla sam. Hirurg Siniša Kojić oslobodio me je užasnog problema i neizmerno sam mu zahvalna”, rekla je Minja za Kurir.

Reklame

Ostavite komentar