Prvi glas Srbije: Ispala Jovana Živković

Izvor: Novosti.rs
Postavljeno 02 Dec 2012

I sinoćno finalno veče Prvog glasa Srbije bilo je neizvesno I uzbudljivo. Takmičari su dali sve od sebe kako bi predstavili svoje gradove ali publika je odlučila. U duelu su se našli Nikola Planka i Jovana Živković. Nikola je u baražu izveo numeru „Ovo je priča o nama“ Angela Dimova, a Jovana „Svet tuge“ grupe Negativ.

Trema je učinila svoje, Jovana se u startu zbunila što je na kraju i doprinelo konačnoj odluci koju je saopštio Mare. On je rekao rekao da je jako teško bilo odlučiti jer su u pitanju pevači različitog senzibiliteta. Nikola ga je iznenadio izborom pesme i izvođenjem, a takmičenje je na kraju napustila Jovana Živković koja nije mogla da sakrije suze:

„S jedne strane sam srećna što idem, ovo je bio dosta naporan period ali s druge strane, krivo mi je znam da sam mogla mnogo bolje“.

Jovana kaže da je danas predosećala ovakav ishod, imala je čudan osećaj i da se pripremala za tako nešto.

„Pokušala sam da se u baražu usredsredim, ali pobedile su emocije, dala sam sve od sebe ali nisam mogla da se uključim“ iskrena je Jovana i dodaje da je za nju ovo ipak veliki napredak, naročito zbog njenih godina:

„Mnogi od takmičara su školovaniji od mene, a ja nemam ni dana muzičke škole niti nastupa sa bendovima,jedino sa horom ili plesnim klubom, mada , definitvno sam mogla mnogo bolje“. Jovana će sigurno iskoristiti ovo iskustvo sto pre ali najpre mora da se vrati školskim obavezama koje joj u ovom trenutku ne padaju tako lako jer se, kako kaže, malo odvikla.

O tome šta će joj najviše nedostajati: „Takmičari i atmosfera koju smo pravli zajedno u kući i volela bih da provedem još vremenasa njima što sada neće biti moguće zbog daljine i zbog toga mi je teško. Svakako ćemo se čuti ali pitanje je koliko ćemo se često viđati.

Reklame

Ostavite komentar