Prvi kuvar Srbije: Uvređena Cakana se rasplakala

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 05 Dec 2012

Novi kulinarski dan počinje istom procedurom kao i u prethodna dva dana. Jučerašnja pobednica Romana bira takmičare koji staju u red iza nje, a ona prva bira namirnicu za današnje jelo i uzima brizle. Za njom namirnice biraju i ostali kuvari, a žiri određuje koju će još namirnicu dobiti takmičari. Svi su dobili po dve različite namirnice, i posle toga počinju da kuvaju. 

Vreme za kuvanje je isteklo i jela su servirana na sto pred žiri. Cakanu je žiri kritikovao zbog stavljanja nejestvih stvari na tanjir, u ovom slucaju aluminijumske folije. Ona se bunila zbog primedbi da nije higijenski servirala tanjir, pa je u jednom momentu čak i zaplakala. Napomenula je žiriju da joj niko nije sugerisao da se ne stavlja folija na tanjir, i da sve mogu da joj kažu, osim da ne vodi računa o higijeni i da nije uredna.

Ona je iznervirana uzela tanjir sa stola i rekla žiriju da njeno jelo smatra nezavršenim, što je značilo da nije ispunila današnji zadatak, a samim tim i da je nominovana za izbacivanje u petak. Kao današnju pobednicu, žiri proglašava Bojanu, jer je jedinu mogućnost da za kratko vreme spremi juneće meso, odlično iskoristila.

Reklame

1 komentar

  1. Magic nature said on 06/12/2012 at 08:32

    Ovu zenu sam zapamtila iz Farme, po veoma ruznim stvarima! 

Ostavite komentar