Severina: Laskaju mi Milanove reči

Izvor: Novosti.rs
Postavljeno 23 Dec 2012

Severina Vučković nije ostala ravnodušna posle izjave bivšeg partnera Milana Popovića da je još voli, zbog čega ne isključuje mogućnost pomirenja sa srpskim kraljem bakra.

Mada je uvek tih i distanciran od medija, Popović je prošle nedelje otvorio dušu i rekao da je Severina njegova prva i poslednja ljubav, da je ludo voli i da bi, što se njega tiče, moglo da dođe do pomirenja.

Pevačica je vešto izbegla odgovor da li je i ona za pomirenje, ali zato je intervju oca svog sina Aleksandra, uz širok osmeh, nazvala lepim i iskrenim.

- Mušakrci su tu da se trude oko žena i to je veoma lepo. Intervju je lep i iskren i laska mi to što je rekao. Nas dvoje smo zauvek vezani jer smo mama i tata jednog prelepog dečaka, a vreme će pokazati šta ćemo posle – bila je zagonetna Severina, u intervjuu za božićno izdanje „Scene Dnevnika“.

Za razliku od Milana koji je rekao da je „pauza dobro došla da bi zrelo mogli da krenu dalje“, Severina se samo zagonetno osmehnula, rekavši samo da je njihovo zajedničko dete njeno najveće blago.

Reklame

Ostavite komentar