Severina novu godinu dočekuje u Beogradu

Izvor: mondo.rs
Postavljeno 06 Dec 2012

Lepa pevačica iz Splita u intervjuu za jedan hrvatski medij rekla je da će Novu Godinu dočekati radno u beogradskom klubu Magacin.

“U tom klubu sam imala promociju albuma ‘Zdravo Marijo’ i mnogo mi se dopao”, rekla je Severina.

Ona je u razgovoru za “Jutarnji list” rekla i nešto o njenoj vezi i raskidu sa Milanom, ali i novom albumu koji će uskoro “izaći”.

Severina je ispričala da je iza nje jedan težak period i da je morala da donese tešku odluku, da je morala da ode “sa malom bebom na grudima”, ali kako kaže, sve je to uradila da njen sin ne bi rastao u napetoj porodičnoj situaciji.

“Milan i ja smo se voleli, ali svi znamo da za brak nije dovoljna samo ljubav. Između nas postoje velike razlike u karakteru, vaspitanju i mentalitetu”, rekla je pevačica.

Ona je otkrila da će se na novom albumu naći i duet sa Bebekom, koji nije planirala, ali da nije mogla da odoli kad je čula pesmu “Tango”.

Na pitanje novinara zašto nije sarađivala sa tekstopiscima iz Hrvatske, već sa Beograđanima, Seve je objasnila da su njeni saradnici iz Srbije hitmejkeri, da su bez konkurencije, da su se “našli” i da zajedno čine odličan tim.

Reklame

Ostavite komentar