Skandal: Bebi Dol i Jelena Tinska napale Slađanu Milošević!

Izvor: poznati.info
Postavljeno 13 Dec 2012

Aleksandra Milošević nije znala gde je upala, kada su domaćice nove TV emisije na TV Pink koja se zove ”Tajna hotelske sobe” napale i počele da je vređaju.

Inače voditeljke ove emisije koja još uvek nije emitovana su Bebi Dol i Jelena Tinska. Kako su i na koji način izvređale ovu specifičnu pevačicu, ne znamo, ali ona je bila vrlo uzbuđena nakon snimanja emisije.

- Nova emisija na TV Pinku “Tajna hotelske sobe”. Moji domaćini bile su Jelena Tinska i Dragana Šarić Bebi Dol. Uz salve uvreda, pretpostavlja se od koje od dve pomenute, nekako sam izdrzala snimanje. Nije sigurno da ce ovaj debakl videti i gledaoci. Uskoro cemo znati, kada pogledam montiran materijal – rekla je Aleksandra.

Reklame

4 komentara

 1. DARA BUBAŠVABA said on 14/12/2012 at 00:56

  Treba se podsetiti da je svojevremeno J.Tinska bila u ljubavnoj vezi sa bratom Sladjaninim, Goranom Miloševićem i da je izjavljivala da je on “najlepši muškarac koga je videla u životu”, a da je Sladjana bila ta koja je bila izričito protiv te veze, a za Bebi Dol je sama Sladjana izjavljivala da je “lažna kraljica”, jer pledira na njen pijedestal! Sve u svemu – nije Sladjani bilo lako jer se našla u sendviču dve ljute protivnice! Ako se uopšte emituje, biće HIT!

 2. Magic nature said on 14/12/2012 at 09:10

  Licno mislim da je ovo dobra reklama za novu emisiju….. jer ni Bebi Dol ni Tinska jos manje ne bi bile toliko glupe da izgube emisiju koju su dobile posle “100″ godina! Sladjana Milosevic je bila glasna, bunila se toboze…pljuvala na sve i svasta… a onda je dobila nacionalnu penziju pa sada moze i dalje da “glumi rok damu”! I da se napregnem, nesto ne mogu da se setim  njenog nekog hita osim “Miki, Miki, veliki”…i “Ti si princeza”!????Koliko se razumem u muziku, ni jedna nije rok….Ostali deo njene reference je brokerisanje u USA. Pa stvarno je mnogo uradila za ovu zemlju!

 3. Branko said on 09/01/2013 at 01:00

  Jelena Tinska i Lidija Vukicevic, nase velike glumice, poznate po brojnim znacajnim ulogama kojih ni same ne mogu da se sete, osujecene su zbog toga sto i one ne mogu da dobiju nacionalno priznanje Srbije za doprinos kulturi.
  Samo turbo-folkeri ne mogu da se secaju velike Sladjanine karijere i sjajnih ploca iz 70-ih i 80-ih koje su za svaku pohvalu.
  Sladja je bila prozor u svet u staroj Jugi i svi koji su slusali zabavnu muziku ne mogu da zaborave njene albume, od kojih je meni omiljeni album sa Darkom Kraljicem iz ’88 koji imaju i dan danas u svojim kolekcijama svi ljudi iz moje okoline.
  Sladjana nije doprinela kulturi samo svojom muzickom karijerom, vec i zalaganjem za borbu protiv piraterije pocetkom 2000-ih, pisanjem Zakona koji je i usvojen, pisanjem ozbiljne enciklopedije o zenama koju bi i u svetu pisale grupe autora, a ona je to ipak napisala sama.
  Dobitnica je mnogobrojnih medjunarodnih priznanja i nagrada, a Pod zlatnim suncem Srbije je najbolja rodoljubiva pesma koju ni nasi najveci kompozitori nisu mogli da dostignu.
  Ali ako ni ta “himna” Srbije nije dovoljna, ni to sto je Sladjana uvek pokretala ovo drustvo i unosila novine… ako to neki ne mogu da dostignu i urade nesto korisno za svoje drustvo – ne ostaje im nista nego da obezvredjuju Sladjanin rad da bi bila ravnopravna sa njima koji nista nisu postigli po cemu ce ostati zapamceni.
  Svako ima pravo da voli i one “prave” umetnice – velike spisateljice Tinske i alkoholicarke u bundi iz blata.

 4. Beogradjanka said on 16/01/2013 at 21:56

  Branko, jel se vi to salite kada kazete da je Sladjana bila prozor u svet u staroj Jugi, Razumem kada je neko fan, ali ne preterujte, ostrascene neistine u vidu argumenata su uvek kontraproduktivne

Ostavite komentar